Sansho je boží, o tom nemá smysl diskutovat. Jistě jste o něm už slyšeli a pokud náhodou ne, tak ještě uslyšíte. Vše, co jsem tam kdy jedla, bylo dokonalé. Přesto mám favorita a tím je místní legendární bůček s vodním melounem. Bohužel tentokrát nebyl součástí menu, ale to vůbec nevadilo. Jak už jsem řekla, skvělé je tu podle mě úplně všechno.
Asi i proto, že jde o mix evropské, a to zejména britské kuchaně s asijskou, což je moje milovaná kombinace. Navíc oceňuji, že číšníci nosí jednotlivé chody na stůl s docela velkým časovým rozestupem. Nejen, že se díky tomu nepřecpete během krátké chvíle, ale navíc máte příjemný pocit, že vás nikdo nežene pryč jen proto, aby co nejrychleji znovu obsadil stůl a vydělal víc peněz. Večeře v Sansho je prostě po všech stránkách jedinečný zážitek. Sice si za něj připlatíte, ale když třeba slavíte narozeniny jako teď já, stojí to za to. Jo a ještě něco, měla jsem zde nejlepší červené víno mého života. Byl to malbec, ale víc vám bohužel říct nedokážu. Běžte tam a najděte si ho sami. A nezapomeňte na rezervaci, která je nutná minimálně týden dopředu. Nelekejte se anglického webu. Nejedná se o restauraci pro turisty, akorát, že majitel/šéfkuchař je Brit. Na místě vás budou pozorně obsluhovat Češi, takže se nebojte komunikační bariéry.
Asi i proto, že jde o mix evropské, a to zejména britské kuchaně s asijskou, což je moje milovaná kombinace. Navíc oceňuji, že číšníci nosí jednotlivé chody na stůl s docela velkým časovým rozestupem. Nejen, že se díky tomu nepřecpete během krátké chvíle, ale navíc máte příjemný pocit, že vás nikdo nežene pryč jen proto, aby co nejrychleji znovu obsadil stůl a vydělal víc peněz. Večeře v Sansho je prostě po všech stránkách jedinečný zážitek. Sice si za něj připlatíte, ale když třeba slavíte narozeniny jako teď já, stojí to za to. Jo a ještě něco, měla jsem zde nejlepší červené víno mého života. Byl to malbec, ale víc vám bohužel říct nedokážu. Běžte tam a najděte si ho sami. A nezapomeňte na rezervaci, která je nutná minimálně týden dopředu. Nelekejte se anglického webu. Nejedná se o restauraci pro turisty, akorát, že majitel/šéfkuchař je Brit. Na místě vás budou pozorně obsluhovat Češi, takže se nebojte komunikační bariéry.