Dejvické Grosseto nemám daleko od domu, a proto do něj občas zajdu na večeři. Restaurace v mém osobním výběru patří mezi ty, do kterých chodím za konkrétními vyzkoušenými pokrmy. Pizzu a těstoviny zde dělají výborně. Neobjednávám si však masa nebo speciality podniku. Jednou jsem to zkusila a výsledek byl uspokojivý, ale za 400 korun podle mého mínění nestál. Za takové peníze už si na mase více pochutnám jinde. Jak jsem ale řekla, těstoviny jsou v dejvickém Grossetu výborné, obzvláště ty čerstvé. Stejně jako pizza a vlastně i saláty. Mým oblíbeným byl listový s mozzarellou zapečenou ve slaninovém kabátku, který už bohužel v lístku nenajdete. Tentokrát jsem zkusila Cézara s krevetami a ztraceným vejcem, na kterém jsem si moc pochutnala. Velké restované šťavnaté krevety se báječně hodily k částečně tekutému vejci a křuavým krutonům a společně s kouskem místního čerstvého chleba bohatě zahnaly můj vlčí hlad. Dáte si také?