FOOD BLOG Lovecký deník

CHEF TIME fEST 2016

1/20/2016

0 Comments

 
   V Praze se koná velká spousta food festivalů. Některé jsou určeny široké veřejnosti, některé jsou trochu "punk", jiné jsou zase rozličně tématicky laděné. Jen jeden je ale skutečně na úrovni, a to Chef Time Fest. 
   V honosném prostředí restaurace AvantGarde sedíte u bíle prostřených kulatých stolů pro osm lidí, díky čemuž často navážete nové kontakty. Nelze se totiž s ostatními spolustolovníky dřív nebo později nedat do řeči, ať už o lahodném jídle, špičkovém víně nebo o čemkoli, co se zrovna hodí. Na stůl se servírují jen samé vybrané lahůdky od těch nejlepších pražských šéfkuchařů a vy je pojídáte způsobně s ubrousky na klíně. Vše je slavnostní, ale přitom nenucené. S každým dalším chodem a zejména vínem se totiž nálada stále více uvolňuje, a když se na závěr celého večera popíjí prémiové pálenky, poplácáváte se po zádech se zúčastněnými kuchaři, ani nevíte jak. Myslím, že tohle všechno skutečně nemůžete zažít na žádném jiném festivalu, a proto vám Chef Time Fest z celého srdce doporučuji. I když pro letošek jsou už téměř všechny akce vyprodané, můžete ještě 22. ledna stihnout Chef¨s Duel. Mojí srdcovkou jsou ale nepochybně večery Chef's Table, na které si v tuto chvíli musím počkat až do příštího roku. Počkáte se mnou? 
Picture
Chef¨s Table 14.1. - mušle sv. Jakuba, satay omáčka, houby shitake
Picture
Chef¨s Duel 15.1. - zmrzlina z kozího sýra, rebarbora, lanýžový med - naprostá TOPka!
Picture
Chef¨s Table 14.1. - zleva Roman Dolejš, Marek Raditsch, Lucie Průšová, manažer restaurace Karel Šimůnek, Lukáš Želechovský a Jiří Král
0 Comments



Leave a Reply.

    kategorie

    All
    Food Akce
    Kdesi Cosi
    Kurzy Vareni
    Obchody
    Trhy

Powered by Create your own unique website with customizable templates.