Menu
FOOD BLOG Lovecký deník

TŘI ZRNA BEZ LEPKU

2/10/2016

0 Comments

 
   Mám nového snídaňového favorita, tedy vlastně favoritku. Je to třízrnná kaše, která neobsahuje žádný lepek. Skládá se totiž z pohanky, jáhel a rýže, a proto je vhodná i pro celiaky.
​   Já naštěstí žádnou alergii nemám, ale přesto neuškodí cpát do sebe méně toho lepku, že? Ač to stále někdo popírá, dnes ho sníme opravdu mnohem více, než tomu bylo dříve. Zrovna dneska mi to potvrdila jedna známá. Říkala, že její děda pekař, který se všem potravinovým alergiím vždycky smál, sám nedávno konstatoval, že dnes je v pšeničné mouce třikrát tolik lepku, než tomu bylo za jeho mládí. A čeho je moc, toho je příliš, ne? Proto nás neubyde, když konzumaci mouky omezíme, což znamená i méně pečiva. Třízrnná kaše od značky Semix se mi jeví jako bezva řešení. Nejen, že je chutná, ale s energií jsem dnes vydržela od snídaně v devět hodin až do oběda v jednu. Zkuste to také! Koupíte buď online nebo třeba v drogerii DM. 
Picture
0 Comments



Leave a Reply.

    Kategori

    All
    Alkohol
    Bio
    Cerealie
    Delikatesy
    Mlecne Vyrobky
    Napoje
    Pecivo
    Polotovary
    Pomazanky
    Sladke
    Veggie

Powered by Create your own unique website with customizable templates.