Jak si asi někteří na mém Instagramu všimli, v poslední době ujíždím na různých kaších. Ovesných, rýžových, pohankových, jáhlových nebo vícezrnných. Dávám si s nimi práci a dopňuji je o ovoce pečeném na másle, ale mnohdy také na kokosovém oleji, protože většinu kaší připravuji ve veganské verzi. Používám mandlové, kokosové, sójové či rýžové mléko a kromě ovoce přidávám i ořechy všeho druhu. Na závěr většinou sáhnu po javorovém sirupu, aby byl výsledek dokonalý. A protože mám ráda změnu, tak použité obilniny střídám.
Už jednou jsem zde psala o kaši značky Semix, která je moc dobrá, bez lepku a velmi snadno se připraví, protože jí stačí zalít horkou vodou či mlékem dle vašeho gusta. Nyní jsem zkusila novinku v podobě vícezrnné kaše od této značky. Obsahuje vločky z jáhel, rýže, kukuřice a pohanky a je vhodná pro celiaky, protože neobsahuje žádný lepek. Připravená je raz dva a pořídíte jí např. v síti drogerií DM. Vřele doporučuji!
Už jednou jsem zde psala o kaši značky Semix, která je moc dobrá, bez lepku a velmi snadno se připraví, protože jí stačí zalít horkou vodou či mlékem dle vašeho gusta. Nyní jsem zkusila novinku v podobě vícezrnné kaše od této značky. Obsahuje vločky z jáhel, rýže, kukuřice a pohanky a je vhodná pro celiaky, protože neobsahuje žádný lepek. Připravená je raz dva a pořídíte jí např. v síti drogerií DM. Vřele doporučuji!